Produsele naturiste, un nou trend după pandemie?

Ştiai asta despre medicina naturistă?

Produsele naturiste sunt o formă de tratament medical pe bază de plante. Medicamentele naturiste sunt extrase din diferite părţi ale plantelor ce au proprietăţi terapeutice şi pot trata o varietate largă de boli, atât acute cât şi cronice.

Cum te poţi trata de cele mai banale răceli şi iritaţii?

Produsele de sănătate bazate pe plante Bucuria Naturii sunt concepute pentru a ameliora afecţiuni precum:  alergiile, iritaţiile, răceala, gripa, dar şi bolile reumatice, de inimă, de rinchi etc. De exemplu crema noastră CICATRIZIN UNGUENT accelerează procesul de vindecare al rănilor profunde, iar capsulele BOSWELLIA ce conţin extract standardizat cu 65% acizi boswellici reduc inflamaţia şi întăresc imunitatea.

În ce formă pot fi găsite produsele şi suplimentele de sănătate pe bază de plante ?

Conform Uniunii Europene aceste produse pot fi găsite sub formă de capsule, unguente, pulbere şi picături (flacoanele cu picături).

Este necesar să discuţi cu un specialist înainte să administrezi astfel de medicamente?

Este recomandată consultarea medicului de familie înainte de începerea tratamentului cu produse naturiste. De asemenea se recomandă citirea cu atenţie a etichetei şi implicit a instrucţiunilor de utilizare care conţin toate informaţiile necesare.

Produsele naturiste pot expira?

Ca orice alt medicament şi produsele extrase din plante au un termen de valabilitate care trebuie respectat. Totodată Bucuria Naturii recomandă păstrarea acestor produse în locuri răcoroase şi uscate pentru a facilita eficienţa medicamentelor.

Oamenii chiar apelează la medicamentele naturiste?

Tendința de consum a produselor şi suplimentelor naturiste este în creştere în anul 2022. Vânzările din această categorie sunt susținute predominant de schimbarea obiceiurilor de consum ale clienților. Pandemia a influenţat considerabil consumul de astfel de produse, ducând la o creştere a vânzărilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart