Reduce iritaţiile gâtului şi faringelui.
„Un excelent laxativ şi diuretic emolient, folosit pentru a calma suprafeţele mucoase iritate şi inflamate, în răguşeală, tuse cauzată de iritaţii ale gâtului, iritaţie şi inflamaţie gastro-intestinală, […] şi inflamaţie vezicală şi renală”.
H.W. Felter, The Eclectic Materia Medica, Pharmacology and Therapeutics, 1922
Tip produs: Supliment alimentar
Greutate netă: 50 g
Condiții de păstrare: la loc uscat si la temperatura mediului ambient
Se beau 2-3 căni cu ceai pe zi.
Preparare: Ceaiul de rădăcină de nalbă se poate prepara în două moduri, ca decoct sau ca macerat.
Decoct: Se fierbe o linguriţă plantă în 200 ml apă timp de 5-10 minute, se lasă minim o oră apoi se strecoară.
Macerat: În 200 ml apă rece se adaugă o linguriţă plantă, se lasă timp de 3-4 ore apoi se strecoară.
Atenţionări: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la această plantă.
La dozele recomandate nu se cunosc contraindicaţii.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.