Momentan nu mai primim comenzi noi. Ne pare rău pentru orice inconveniență cauzată și vă mulțumim pentru înțelegere.

COLESTEROL 63 CP FARES

39.00 lei

Availability: În stoc

Availability: În stoc

Contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului.

Susţine buna funcţionare a ficatului şi vezicii biliare.

.

SFATURI PRACTICE DE DIETĂ ŞI STIL DE VIAŢĂ:

Recomandăm reducerea cât mai mult posibil din alimentaţie a grăsimilor saturate şi a grăsimilor „trans” (untură, unt, margarină, ouă, brânzeturi grase, carne grasă, mezeluri), reducerea consumului de dulciuri şi produse de patiserie.

Consumaţi în cantităţi moderate grăsimi nesaturate din uleiuri vegetale presate la rece (de măsline, floarea soarelui, şofran, porumb, soia, in, rapiţă, cânepă, dovleac), precum şi nuci, alune, migdale, caju, fistic, seminţe de floarea soarelui şi de dovleac neprăjite de asemenea în cantităţi moderate. Puteţi mânca 1-2 ouă fierte pe săptămână şi aproximativ 10 g unt de 2-3 ori pe săptămână. Consumul de alimente bogate în fibre scade colesterolul: cereale integrale, fulgi de cereale, tărâţe de ovăz, leguminoase (fasole, linte, năut, soia), ciuperci, fructe, legume.

Consumaţi zilnic de cel puţin 2 litri de apă pentru a stimula eliminarea deşeurilor metabolice şi a toxinelor.

Supliment alimentar.

O capsulă conține:

– Turmeric (Curcumae longae rhizoma) 132 mg

– Frunze de anghinare (Cynarae folium) 132 mg

– Extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat în min. 2,5% cinarină 88 mg

– Frunze de măslin (Oleae folium) 44 mg

– Fructe de armurariu (Silybi mariani fructus) 44 mg.

Învelişul capsulei este pe bază de gelatină animală.

Turmericul scade colesterolul circulant prin transformarea sa în acizi biliari, scade colesterolul rău (LDL), reduce lipidele, are efect antihepatotoxic, antioxidant, astfel protejează aparatul cardiovascular.

Anghinarea contribuie la scăderea nivelului colesterolului sangvin atât prin reducerea sintezei cât şi prin transformarea lui în acizi biliari. Cercetările asupra efectelor acestei plante au demonstrat acţiunea protectoare hepatică, stimulentă asupra vezicii biliare şi de întărire a funcţiei antitoxice a ficatului.

Frunzele de măslin scad colesterolul rău (LDL) şi colesterolul total, cresc colesterolul bun (HDL), reduc tensiunea arterială, ajută la neutralizarea radicalilor liberi (efect antioxidant), având un rol important în protejarea pereţilor vasculari.

Fructele de armurariu au acţiune hepatoprotectoare, antihepatotoxică, antioxidantă, stimulează producerea și eliminarea bilei în intestin. Efectul hepatoprotector al fructelor de armurariu contribuie la funcţionarea normală a ficatului ajutând astfel la metabolizarea corectă a colesterolului la nivel hepatic. Silimarina din compoziţia armurariului contribuie de asemenea la protejarea ficatului în cazul unei diete bogate în grăsimi

BENEFICII

– Susţine digestia şi metabolizarea normală a lipidelor şi a colesterolului la nivel hepatic, stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari.

– Reduce biosinteza de colesterol la nivel hepatic.

– Ajută la menţinerea sănătăţii sistemului cardio-vascular şi reduce riscul depunerii de colesterol pe pereții vaselor sangvine.

– Protejează ficatul.

– Stimulează secreția și eliminarea de bilă.

– Protejează celulele şi ţesuturile organismului față de radicalii liberi prin efectul antioxidant.

Arii de acțiune: Colesterol

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „COLESTEROL 63 CP FARES”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart
Contactează-ne
Bună 👋
Cum te putem ajuta?