ULEI ESENTIAL DE PIN 10 ML SOLARIS

11.00 lei

Availability: În stoc

Uleiul de pin intareste metabolismul si creste nivelul de activitate. Uleiul esential de pin este un bun antiseptic si este folosit in tratarea furunculelor, taieturilor si leziunilor sportive.
Uleiul esential de pin este uleiul obtinut din copacul cunoscut sub numele latin Pinus Sylvestris.

Extern: bai 10 picaturi/cada dizolvate intr-un solvent (gel de dus, sapun lichid, spuma de baie), masaj 2-3 picaturi incorporate in ulei de masaj, aromoterapie 3-5 picaturi in 50 ml apa, inhalatii cu 8 picaturi la 100 ml apa fierbinte.
Uleiul esential de pin are o esenta fermecatoare si ofera, prin urmare, o aroma dulce produselor cosmetice. Este utilizat in fabricarea parfumurilor, sapunurilor, aromelor, drept ulei de masaj sau de baie.
Beneficiul cel mai important al uleiului de pin este tratarea diferitelor probleme ale pielii. Acesta ofera un sentiment energizant, eficient in eliminarea stresului. Poate fi utilizat si pentru inlaturarea oboselii si imbunatatirea starii de spirit. Masajul regulat cu ulei esential de pin elimina anxietatea si tensiunea nervoasa si este util pentru persoanele care au probleme de concentrare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ULEI ESENTIAL DE PIN 10 ML SOLARIS”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Shopping Cart